وب سایت رسمی حسین کریمی وکیل پایه یک دادگستری

 لایحه دفاعیه در پرونده حقوقی چیست و چه زمانی و به چه صورتی باید تنظیم بشود .

ما اینجا هستیم تا شما را با معنا و مفهوم لایحه حقوقی آشنا کنیم و چنانچه قصد نوشتن لایحه دفاعیه در پرونده خود را داشته باشید می توانید از طریق فرم انتهای متن، درخواست خود را ثبت و از خدمات حقوقی مجموعه ما کمک بگیرید، پس از ثبت درخواست توسط شما، کادر اداری ما در اسرع وقت درخواست شما را بررسی و پس از برقراری ارتباط حضوری یا تلفنی، مدارک و مستندات پرونده شما را دریافت و در اختیار وکلای متخصص مجموعه قرار می دهند تا پرونده شما از منظر حقوقی مورد بررسی دقیق فنی قرار گیرد و در نهایت لایحه دفاعیه مستند و مستدل توسط وکیل دادگستری برای شما تنظیم خواهد شد. 

به طور کلی اصحاب دعوا (خواهان و خوانده) می توانند گفته ها، دفاعیات و دلایل خود را تحت عنوان لایحه دفاعیه حقوقی به دادگاه تقدیم نمایند. لایحه دفاعیه در تمامی مراجع قضایی یا غیر قضایی (مراجع اداری مثل دیوان عدالت اداری) کاربرد بسیار زیادی دارد.

از آنجائیکه قضات دادگستری با توجه به مدارک و مستندات پرونده مبادرت به صدور رای می نمایند لذا نگارش لایحه دفاعیه تخصصی حائز اهمیت فراوان در احقاق حقوق اشخاص می باشد. 

بارزترین حسن و ویژگی لایحه دفاعیه این است که لازم نیست متن لایحه حقوقی را خودتان بنویسید و این امکان وجود دارد تا توسط یک وکیل با تجربه از زبان شما تنظیم شود و از طریق سامانه های موجود بر روی پرونده خود ارسال گردد.

در واقع اگر کسی توانایی مالی گرفتن وکیل را نداشته باشد می تواند از طریق فرم ذیل درخواست نگارش لایحه دفاعیه متناسب با پرونده خود را از مجموعه حقوقی ما بنماید.

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که برای " مشاوره دعاوی حقوقی " نظر ثبت کرده است.

نظر بدهید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *